
شهید بهشتی به ولایت مطلقه فقیه قائل است
من از مکتوبات شهید بهشتی به راحتی میتوانم قائل بودن ایشان به ولایت مطلقه فقیه را دربیاورم همچنان که فرد دیگری در کنار من به راحتی میتواند قرائنی بیاورد که بگوید ایشان فقط قائل به ولایت فقیه است.
ادامه مطلبمن از مکتوبات شهید بهشتی به راحتی میتوانم قائل بودن ایشان به ولایت مطلقه فقیه را دربیاورم همچنان که فرد دیگری در کنار من به راحتی میتواند قرائنی بیاورد که بگوید ایشان فقط قائل به ولایت فقیه است.
ادامه مطلبجامعه اسلامی بدون کنش و فعالیت اجتماعی زن شکل نمیگیرد و زنان در مقام مادر بودن باید در فعالیت اجتماعی نیز ورود پیدا کنند اما باید برای رشد فرزند خود نیز برنامهریزی داشته باشند.
ادامه مطلببر اساس اطلاعات کتابهای ثبت شده در بانک اطلاعات خانه کتاب و ادبیات ایران در سه ماه نخست سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۷ هزار و ۳۷۰ عنوان کتاب منتشر شده که این تعداد با افزایش ۵۲ درصدی در زمان مشابه سال ۱۴۰۱ به ۲۶ هزار و ۳۶۵ عنوان کتاب رسیده است.
ادامه مطلبدانشگاهها به بودجه عمومی دولت متصل هستند و برای هر دانشجو سالانه ۵۶ میلیون تومان هزینه میشود، کاهش وابستگی دانشگاه به بودجه عمومی، تغییر رویکرد تخصیص بودجه به مدل ماموریتگرا، تغییر خدمات از خدمات آموزشی به خدمات دانشبنیان و فناورانه و همچنین بازنگری در نظامهای دانشگاه نظیر ارتقای اعضای هیئت علمی از جمله مولفههای تحول در اقتصاد آموزش عالی است.
ادامه مطلبوضعیت امروز علوم انسانی کشور فاجعهآمیز است، بهطوریکه ناامیدی بر کل این حوزه وجود دارد، متاسفانه بهدلیل سیاستگذاری آموزش عالی و وجود مولفههایی مانند نگارش مقاله ISI میبینیم که جامعه بهطور کامل از علوم انسانی جدا شده است.
ادامه مطلبرییس جهاددانشگاهی واحد علامه طباطبایی، مهمترین دستاورد واحد علامه را خلاقیت و نوآوری در طراحی الگوهای پیشگیرانه و اقداممحور در حوزهی کاهش مسایل و آسیبهای اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای آسیبپذیر (خصوصا خانوادههای کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و خانوادههای متاثر از اعتیاد)، ایجاد بستری برای نوآوری جوانان مناطق کمبرخوردار استان تهران (شهرستانهای غرب استان) و ایجاد مدل نوآورانهای در این حوزه دانست.
ادامه مطلباز قربان تا غدیر یک ارتباط «امامتی» است.
ادامه مطلبموفقیتهای مرحوم کاظمی آشتیانی در عرصه فناوری سلولهای بنیادی و درمان ناباروری، محصول دانش، کار شبانهروزی، ایمان و باور به توانستن و روحیه جهادی است. اصالت، ریشهدار بودن و باور عمیق به تواناییهای داخلی در آثار برجایمانده از کاظمی آشتیانی موج میزند و همین ویژگی کار او را بهجایی رساند که «دیرباورها هم باور کردند» ایران در مسیر رشد علمی قرار گرفته است.
ادامه مطلبسرپرست، معاونان آموزش و پژوهش و مدیران و کارشناسان مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز در قالب یک تور علمی و فناوری از پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.
ادامه مطلبرهبر معظم انقلاب در ۲۵ تیرماه سال ۱۳۸۶ ، چند ماه پس از تولد رویانا، نخستین حیوان شبیهسازیشده خاورمیانه از پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی بازدید کردند و هدف از حضور در پژوهشکده رویان را اقدامی نمادین بهمنظور تجلیل از حرکت علمی عظیم و گسترده جاری در کشور و قدردانی از همه محققان و دانشمندان ، بهویژه محققان پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی بیان فرمودند.
ادامه مطلبکمرنگ شدن فرهنگ وساطت
ادامه مطلبنوآوری در روش جذب اساتید و آمادهسازی آنها نیز جایگاه مهمی دارد.
ادامه مطلبانقلاب اسلامی که به پیروزی رسید، نظریههایی از طرف روانشناسان و جامعهشناسها در پژوهشکدهها، اندیشکدهها و دانشگاههای دنیا در غالب کتابهای مختلف در رابطه با انقلابهای دنیا بیان کردند که حکومتها در دنیا به سمت سکولاریزم در حرکت اند و دین از مدار حکومت در حال کنار رفتن است اما انقلاب اسلامی این دستگاه معادلات استکبار جهانی را به هم ریخت و اکثر نظریهپردازها به این نتیجه رسیدند که ما در همه نظریات خود که در کتابها و در سندهای علمی به چاپ رسیده باید تجدیدنظر کنیم چراکه در انقلاب اسلامی، حکومتی سرکار آمده که شعارش استقرار حکومت دینی مبتنی بر مبانی اسلام ناب است...
ادامه مطلباین دعوت الهی است که در را باز میکند، راه را به روی شما می گشاید؛ این لطفی از طرف کسی نیست؛ این قبول اشتیاق شما و حجّاج محترم است از سوی پروردگار عالم
ادامه مطلبلازم می دانم به چند نکته درباره وضعیت ریاضیات و جایگاه آن در نظام علم جدید و خصوصا وضعیت نظام آموزشی نکاتی اشاره کنم.
ادامه مطلبدرکنار نگاه به داناییمحوری و توجه به بحث اساتید و دانشجویان، لوازم و موضوعات بسیار مهمی وجود دارد که باعث خواهد شد فهم و تحول علوم انسانی را بهصورت جدیتر در نظر بگیریم؛ از اینرو اگر بخواهیم نسخه عملیاتی و عینی داشته باشیم با توجه به اینکه علوم انسانی پیچیدگیها و تحولات زیادی را میتواند در پیشرفت جامعه ایجاد کند، باید نگاه مقاممعظمرهبری به این حوزه را موردتوجه قرار دهیم؛ چراکه ایشان نسبت به اهمیت و جایگاه علوم انسانی یک گزاره معرفتی و مبنایی مهمی دارند مبنی بر اینکه علوم انسانی را نهتنها برای شهر و کشور و منطقه ما دارای اهمیت ویژهای میدانند بلکه از گزاره جهتدهنده جهانی نام بردهاند.
ادامه مطلب