احیای مساجد موجب ساماندهی نیمی از مسائل فرهنگی میشود
آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

در خصوص امر تبلیغ چند نکته حائز اهمیت است که مهمترین آن مخاطبشناسی و شناخت ذائقه مخاطبین است.
باید بدانیم مخاطبی که وجود دارد تحت تاثیر گفتمان غربی، فضای مجازی و ... است.
گفتمان انقلاب اسلامی در ابتدای همآورد، گفتمانی بسیارسنگین با گفتمان غرب است که ما در مقایسه با امکانات مادی و رسانهای غرب از محدودیتهای بیشتری برخوردار هستیم.
راهبران تبلیغ دینی باید در حرکت تبلیغی، شناخت دقیقی از جهتگیری جریانات غربی داشته و به نوع غرب شناس باشند.
انقلاب اسلامی موج جدیدی را ایجاد کرد که قابل وصف نیست و تمام دشمنیها با این نظام به دلیل تقابل با تمدن غربی است، لذا باید در این مسیر با انبوهی از هجمهها و شبهه پراکنیها هم آشنا شد و هم نسبت به پاسخگویی به آن مجهز بود.
آموزش و پرورش زیربناییترین مجموعه آموزشی و تعلیم و تربیتی کشور است و در حال حاضر طرحهای متعددی همچون امین، روشنا و... در مدارس در حال انجام است لذا باید توجه داشته باشیم کسی که میخواهد برای این طرح وارد مدرسه شود چه تواناییها و مهارتهای فردی و دانشی دارد و این بسیار حائز اهمیت است. باید افرادی باشند که در اعماق ذهن و وجود دانش آموزان نفوذ کنند.
سازمان تبلیغات در این راستا اتفاقات خوبی در حوزه کنشگران رقم زده است. مدیر و معلمان باید پای کار انقلاب باشند و اگر این اتفاق رقم خورد بسیاری از اهداف تربیت کنشگران دانش آموز محقق خواهد شد.
فعالیت، فرهنگ، تبلیغ و دین مردمی شود، و لذا قم دارای ویژگیهای خاصی است و اگر تحولی در قم صورت بگیرد موج آن تمام ایران را دربر خواهد گرفت.
سازمان تبلیغات و حوزه هیچ فاصلهای در بنیادهای فکری ندارند، در استان قم باید نمونهای از راهبری مشترک و متحد در امر تبلیغ دین، خلق کنیم.
اگر مساجد احیا شوند حداقل نیمی از مسائل فرهنگی ساماندهی میشوند. قم باید هزار مسجد فعال و تراز که سه وعده نماز در آن اقامه شود، داشته باشد.
ظرفیت روحانیون خواهر و برادر بسیاری در قم وجود دارد. اگر نیمی از این جمعیت در مساجد حضور پیدا کنند، قطعا مساجد متحول خواهند شد.
منبع:خبرگزاری حوزه
نظر شما :