در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۴۰۲/۱/۱

۰۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۱ کد : ۵۵۷۷۱ رهنمود
در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی  ۱۴۰۲/۱/۱

«با کمک و هدایت مردم، تولید را افزایش دهیم»                                    
✅تحوّل، یعنی تغییر حال، تغییر وضع. البتّه ازخدا باید خواست، لکن باید تلاش کرد. دعا و تضرّع و طلب از خدای متعال غالباً آن وقتی اجابت میشود که انسان در راه آنچه از خدا خواسته است قدم بردارد.
✅مسائل اساسی باید با افکار عمومی مطرح بشود، افکار عمومی با نیازهای اساسی آشنا بشوند.
✅دشمنان نظام اسلامی هم میگویند دگرگونی، آنها هم دنبال دگرگونی هستند، [امّا] دگرگونی مورد نظر آنها درست نقطه‌ی مقابل آن چیزی است که مورد نظر ما است.
✅آنچه دشمن دنبالش است و اسمش را دگرگونی میگذارد، عبارت است از تغییر هویّت جمهوری اسلامی. دشمنان ایران اسلامی استکبار و صهیونیسم هستند؛ اینها با هویّت جمهوری اسلامی مخالفند.
✅هدف دشمن تبدیل مردم‌سالاریِ اسلامی به یک حکومت باب میل استکبار است...یا یک حکومت فردی که یک فرد مطیعِ آنها بر سر کار باشد.
✅آنچه بنده از کلمه‌ی تحوّل به عنوان تحوّل اراده میکنم، عبارت است از تغییر بخشها و نقاط معیوب؛ چه در نظام اسلامی، چه در جامعه‌ی ایران
✅اگر یک ملّتی به استعدادهای خود به توانایی‌های خود اعتماد دارد، قادر به اقدامات تحوّلی است؛ ملّتی که اعتماد به نفس دارد، میتواند اقدامات تحوّلی را بخوبی به سرانجام برساند.
✅اگر بخواهیم تحوّل انجام بگیرد، نیاز داریم به اعتماد به نفس ملّی؛ ثانیاً نیاز داریم به هوشیاری. اگر هوشیار نباشیم، غافل باشیم، به عنوان تحوّل، به نام تحوّل ممکن است به نقاط قوّت خودمان ضربه بزنیم.
✅یکی از مهم‌ترین نقاط قوّت ملّت ایران و جامعه‌ی اسلامی ما این است که بنیه درونی جامعه‌ی اسلامی ما قوی و مستحکم است؛ روی این فکر کنید؛ این خیلی مهم است.
✅استحکام، قوّت بنیۀ نظام اسلامی، استحکام درونی نظام اسلامی و ملّت ایران، ناشی از ایمان است.
✅اوّلین نشانه استحکام، غلبه‌ی ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پی‌درپیِ چند ده‌ ساله است... در مقابل کودتا، در مقابل تحریم، در مقابل فشارهای سیاسی، در مقابل تهاجم رسانه‌ای
✅هدف، ضعیف کردن جمهوری اسلامی بود، امّا آنچه در صحنه اتّفاق افتاد، درست بعکس آن چیزی بود که آنها خواسته بودند.
✅نشانه‌ی دیگر، پیشرفتهای بزرگ ملّت ایران است... دشمن...بشدّت ناراحت و ناراضی است امّا واقعیّت است.
✅توانایی‌های ملّت ایران موجب شد که ما بتوانیم در بخشی از پیمانهای منطقه ایِ مهم و مؤثّر عضو بشویم؛ منزوی که نشدیم، بعکس، مطرح شدیم و روابطمان با دولتهای منطقه و ملّتهای منطقه تقویت شد.
✅شاید بزرگ‌ترین عیب اقتصاد ما این است؛ به هر کدام از دولتهای متعدّد که سر کار آمدند سفارش شده که واگذار کنید؛ این واگذاری‌ها بعضی انجام نگرفت، بعضی‌ها به شکل غلط انجام گرفت.
✅عیب مهمّ دیگر اقتصاد ما وابستگی به صادرات نفت خام است. ما بایستی بند ناف اقتصاد را از صادرات نفت خام ببُریم و بیشتر به فعّالیّت‌های غیر نفتی [بپردازیم].
✅یکی از مشکلات اقتصاد ما وابستگی به دلار است. بعضی از کشورهایی که تحریم شدند، وابستگی خودشان را به دلار قطع کردند، وضعشان بهتر شد. این کار را ما هم باید بکنیم.
✅یکی از مهم‌ترین مسائلی که ما نیاز داریم برای اینکه وضع اقتصاد کشور بهتر بشود، رشد مستمر و سریع است...کِی میتوانیم؟ آن وقتی که با کمک و هدایت مردم بتوانیم تولید را افزایش بدهیم.
✅به کسانی که علاقه‌مند به سرنوشت کشورند توصیه میکنم بنشینند راه‌های مشارکت عموم مردم در مسائل اقتصادی را پیدا کنند هر جا مردم وارد شده‌اند ما پیشرفت کرده‌ایم.
✅یکی از مشکلات اقتصاد ما کم‌تحرّکی در تجارت خارجی است...ما امروز در تجارت خارجی تحرّکمان کم است؛ روشهایمان بعضاً روشهای نادرستی است؛ اینها به تحوّل نیاز دارد.
✅در جنگ ترکیبی، حمله‌ی نظامی نیست امّا حمله به باورهای دینی و سیاسی است؛ هدفشان سست کردن اراده‌ی ملّت است...می‌خواهند شعله‌ی امید را در دل جوانان ما خاموش کنند،
✅یکی از مشکلات دیگر بین ما مردم، تجمّل‌گرایی افراطی است؛ از این مسابقه‌ی تجمّل‌گرایی باید بیرون بیایید؛ یک عدّه‌ای در تجمّل‌گرایی مسابقه راه انداخته‌اند؛ باید خودتان را از این مسابقه خارج کنید.
✅همه موظّفند امیدآفرینی کنند؛ این را جدّی بگیرید. امیدآفرینی، خودفریبی نیست...نه، ضعفها هم باید بیان بشود.
✅دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی


نظر شما :