رحیم پور ازغدی؛ عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی

درگیر جنگ جهانی چهارم یعنی جنگ رسانه‌ها هستیم

۰۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۴ کد : ۵۲۰۴۹ رصد و دیدراه اسلایدر دیدراه شماره ۷
درگیر جنگ جهانی چهارم یعنی جنگ رسانه‌ها هستیم

 مسائل اخیر از حجاب شروع شد و به درگیری‌های خشونت‌آمیز منجر شد در اتفاقات اخیر همزمان چند پروژه شامل جریان تجزیه طلب‌های کرد در غرب کشور و تجزیه طلب‌ها در جنوب کشور و حملات مسلحانه به مردم با هم مخلوط شدند، در اغتشاشات اخیر یک عده از سلبریتی‌ها را با تهدید و تطمیع آماده کرده بودند و در واقع کل پروژه از قبل برنامه‌ریزی شده بود.
در ماجرای اخیر برخی نهاد‌ها مظلوم واقع شدند و بی‌جهت متهم شدند کاملا معلوم است که اغتشاشات اخیر کار یک قرارگاه بسیار منسجم و پیچیده بین‌المللی و یک ائتلاف جهانی است به گونه‌ای که چند تا سفارت در تهران مثل آلمان، انگلیس و سوئد درگیر قضیه ایران شدند و از سوی دیگر از آخوند متحجر شیعه لندنی تا مارکسیسم دو آتیشه و ساواکی و سلطنت‌طلب تا تجزیه‌طلبان همه کنار هم قرار گرفتند.
با این اوصاف مساله اصلی جنگ کلمات است از این رو زمان گفتن و نحوه گفتن خیلی مهم است؛ اولین روایت را باید خودمان ارائه کنیم، نیروی انتظامی، دستگاه قضایی، استانداری و شهرداری در روایت ماجرا یک فاز عقب هستند. آن‌ها متوجه نیستند در این ۱۰ سال اخیر، همیشه از این ناحیه ضربه خوردند و هنوز هم اهمیت ماجرا را نفهمیدن؛ پس باز هم از این ناحیه ضربه خواهیم خورد.
دستگاه‌ها اهمیت پاسخ دادن را نفهمیدند و متوجه نیستند ما درگیر جنگ جهانی چهارم یعنی جنگ رسانه‌ها هستیم. یکی از وظایف دانشجویان یادگرفتن درست حرف‌زدن و منطقی تحلیل‌کردن و پاسخ‌دادن است. بگذارید آن طرف فحش بدهند، ولی ما فحش نمی‌دهیم. من شنیدم در دانشگاه شریف فحش‌های زشتی دادند که در تاریخ بی سابقه بوده است. این معلوم است که مساله، مساله دانشجویی و علمی و سیاسی نیست بلکه مساله چاقوکشی و چاله میدانی شده است.
حزب‌اللهی متعصب بی‌سواد خطرناک است، بعضی از ضدانقلاب‌ها که مبانی را می‌کوبند این‌ها زمانی ۲۰-۳۰ سال پیش حزب اللهی متعصب بی‌سواد بودند. این‌ها را در دهه ۶۰ و ۷۰ از نزدیک می‌شناختم، به کسی رحم نمی‌کردند. اگر کسی یک انتقاد کوچک به جمهوری اسلامی داشت این‌ها در تبلیغات تا او را بی ناموس نمی‌کردند ول کن نبودند، ولی الان ضد انقلاب شدند.
دانشجوی بسیجی به هیچ وجه نباید یک دانشجوی متعصب که همه چیز را سیاه و سفید می‌بیند و مطالعه و تحلیل ندارد، باشد اگر نهاد اجتماعی «امر به معروف و نهی از منکر» نباشد جمهوری اسلامی به سرعت نابود می‌شود بلکه می‌گندد و فاسد می‌شود. با این اوصاف هیچ کس نمی‌تواند جلوی نظارت و نهی از منکر هیچ کسی را بگیرد.
ما باید از افراط و تفریط بین دیکتاتوری و هرج و مرج خلاص شویم و به نقطه اعتدال برسیم، در کرسی‌های آزاداندیشی، «آزادی، منطق و اخلاق» باید باهم باشد. «آزادی، منطق و اخلاق» اگر با هم باشند این همان امر به معروف و نهی از منکر است.
هیچ کس در نظام جمهوری اسلامی حق ندارد جلوی آزادی نقد، بیان و سوال هیچ کس را در هیچ موردی بگیرد، اظهار کرد: دروغ گفتن و تهمت‌زدن و ادبیات نژاد پرستی و دعوت به خشونت و قانون شکنی همه جای دنیا ممنوع است. باید این دو تا مسیر را از هم جدا کنیم تا به دیکتاتوری یا هرج و مرج مبتلا نشویم.
هیچ کشوری در جهان اصل نظام و اصل قانون اساسی را به رای مردم نگذاشته است به جز ایران، یک کشور در دنیا نشان بدهید که اجازه بدهد مخالفان قانونی اساسی وارد حاکمیت شوند. هیچ کشوری اجازه نمی‌دهد افرادی که نظام و قانون آن کشور را قبول ندارند وارد حاکمیت و حکومت شوند و این به معنی خودزنی حکومت است.
چند تا کشور در جهان اصل نظام و قانونی اساسی شان را به رای مردم گذاشتند؟ هیچ رژیمی در جهان خود را به رای نمی‌گذارد، انگلستان اصلا قانون اساسی ندارد. از طرفی برخی کشور‌های غربی که مدام می‌گویند جمهوری جمهوری! ولی اکثریت سلطنتی هستند؛ البته آمریکا مدعی جمهوری است، ولی حتی یک بار قانون اساسی خودش را به رای مردم نگذاشته است.
رئیس جمهور آمریکا همین الان هم با رای مستقیم مردم انتخاب نمی‌شود، فرانسه که شعارش لیبرالیسم است چطور حجاب را ممنوع کرده؟
چرا ده‌ها هزار دختر مسلمان فرانسوی با حجاب را از دانشگاه و مدارس و ادارات اخراج کردند.


منبع- دفتر مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی

خبرنامه دانشجویان ایران (1/08/1401)، قالب: نشست

 


نظر شما :