فتنه تغلب

در این کتاب برای نخستین بار زوایای پیش از این منتشر نشدهای از اتفاقات آن سال منتشر شده است.
دامنه وقایع ملتهب و تنشزای انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به اندازهای فراگیر بوده است که زوایای نادیدهای از آن همچنان ناگفته باقی مانده است و این بخش از تاریخ معاصر ایران همچنان به پژوهش و توضیح و تفسیر بیشتری نیازمند است.
خرداد سال ۸۸ هشتمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار میشود و درست در شب موعد انتخابات پیش از اعلام رسمی نتایج، یکی از نامزدها مدعی پیروزی در انتخابات میشود؛ کمی پس از اعلام نتایج رسمی میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو نامزد رأی نیاورده، مجریان انتخابات را به تقلب متهم میکنند و یارانشان را به لشکرکشی خیابانی دعوت میکند. این اقدام فرآیند معمول اداره کشور و زندگی مردمان ایران زمین را تا مدتها تحت تأثیر قرار میدهد و منجر به وقایع پیشبینینشدهای در تاریخ معاصر ایران و نزاعهایی در سطح کلان اجتماعی میشود.
التهاب و تنش بیاندازه این رویداد؛ حتی با گذشت ده سال از وقوع آن همچنان عدهای از مرتبطین ماجرا را به سکوت درباره آن وادار کرده است. سکوتی که در همان زمان نیز جریان داشت و به غبارآلوده شدن فضای قضاوت در این زمینه منجر شده بود حالا اگر چه شکسته شده است و بزرگان نظام و جامعه بعضی وارد روایت آن ماجراها شدهاند؛ اما همچنان جای خالی روایتهایی صریحتر و دقیقتر وجود دارد.
نظر شما :